KIADVÁNYOK


KIEGYENSÚLYOZOTTAN ELŐRE c. könyv! 

A könyv ami megtanít érthetően és egyszerűen rávezet:
hogyan legyél stresszes helyzetekben is “kiegyensúlyozott”!

A kiegyensúlyozott ember képes csak kiállni magáért, nyugalmat teremteni, stabilitást, biztonságot és ő az aki mellett egészen biztos, hogy jól érzi magát mindenki.

Milyen lenne az életed kicsit nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban, stabilabban? Azt hiszem mindenki erre vágyik! Azt fogod mondani a könyv olvasása után, jöhet a stressz, jöhet bármi, a lelked biztonságban van. Bízol magadban, mert a helyeden vagy és tudod, hogy helyt fogsz állni a jövőben is.

KAPCSOLÓDÁS C. KÖNYV! 

Mindannyian boldogabb, szeretetteljesebb, minőségibb párkapcsolatra vágyunk. Ám kevesen hiszik azt, hogy ennek a megvalósításnak kulcsa a mi kezünkben van. Nem két emberen múlik, hogy milyen kapcsolatot élsz, hanem az önismereteden. Megtudhatod, hogyan érheted el a megérdemelt kapcsolati minőséget és miképpen alakíthatod tudatosan a párkapcsolatodat vagy annak hiányában, hogyan találhatod meg a szerelmedet. Felvértezlek azzal a tudással és kiegyensúlyozottsággal, amely önmagad és a párkapcsolatod újratervezéséhez szükséged van!

HOGYAN változtass tudatosan az életeden! 

Változtatni az életünkön nem kényelmes, sőt nem minden esetben jár olyan eredménnyel, amire azt mondhatjuk, hogy “tökéletes”. A változás sokféleképpen lehetséges, sokféle pozitív és negatív vonzattal járhat. Így vannak akik mernek letérni a megszokott útvonalról és kockáztatnak. Vannak azok is, akik tudatosan tesznek a változásért, de kockázatmentesen érik utol az álmaikat, lesznek egészségesek, boldogok, eredményesek és élnek nagyszerű, bőséggel teli életet…..

A SZABAD ÉLET ESSZENCIÁJA c. ekönyv csomag!

Ez a teljes kötet a szívedhez szól, egy igaz ember szívéhez, akit újra meg kell találnod, meg kell tisztítanod, hogy lásd senkinek nem ártasz önmagad szabadságával. Pont ellenkezőleg, sokkal nagyobb támasz leszel a többiek számára úgy, hogy nem fogsz belefáradni közben, sőt erőteljes örömet, töltekezést fogsz érezni közben.
Minden tapasztalatomat szeretném neked átadni azért, hogy valóban képes legyél megélni a szabad élet esszenciáját. Azért hogy ne kelljen újra végigjárnod a csalódások és mellényúlások labirintusát.

A TUDATOS ÉLET ESSZENCIÁJA c. könyv! ( Jelenleg nem rendelhető! )

Egyszerűen és fájdalommentesen vissza fordít önmagad felé és betekintést ad arról, hogyan működtetheted tudatosan az életedet. Lépésről lépésre, finoman és nagy szeretettel haladunk egyre bensőségesebb és mélyebb témákban. A folyamat alatt, azokra az értékeidre hívom fel a figyelmedet, amik igazán számítanak és amikre építhetsz. Amíg végül valódi részeddé nem válnak és benned továbbélve, otthonra nem találnak a mindennapos életedben.

TUDATOS ÉLETMÓD feketén-fehéren! (Jelenleg nem rendelhető)

Valószínű, hogy a Te életedben is vannak visszatérő problémák. Olyan gyenge pontok, amik minden igyekezeted ellenére sem tűnnek el. Egy másik hasonló jelenség, a megrekedés, amikor képtelennek érzed magad arra, hogy egy bizonyos szint föl emelkedj.

Mindkettő jelenségnek lehet ugyanaz az oka: Vakfoltok. (Ezért nem jutunk támogatás nélkül, egyről a kettőre, mert láthatatlanok számunkra) Olyan területek, amikről nem tudsz, illetve amikkel kapcsolatban meg vagy győződve, hogy minden rendben van. Az áttörés amire vágysz, nagy valószínűséggel a vakfoltjaid felszámolásával érhetőek el. A könyv ezekre a vakfoltokra is rávilágít és finoman rávezet, mit tehetsz felük.

UGRÓDESZKA c. könyv! ( Nem rendelhető )

Életem első könyve. 6 évig készültem a kiadására, számomra is igazi ugródeszka volt 2010-ben. A könyv kiadása után, minden mást, ami nem a hivatásommal kapcsolatos, abbahagytam és csak és kizárólag azzal foglalkoztam, amit igazán szeretek. Neked is javaslom, éld így az életed!

Ma már nem rendelhető belőle és nem is tervezzük a kiadását. Egy emlék lett, amire mindig büszke leszek.