KIADVÁNYOK


KIEGYENSÚLYOZOTTAN ELŐRE c. könyv! 

A könyv ami megtanít érthetően és egyszerűen rávezet:
hogyan legyél stresszes helyzetekben is “kiegyensúlyozott”!

A kiegyensúlyozott ember képes csak kiállni magáért, nyugalmat teremteni, stabilitást, biztonságot és ő az aki mellett egészen biztos, hogy jól érzi magát mindenki.

Milyen lenne az életed kicsit nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban, stabilabban? Azt hiszem mindenki erre vágyik! Azt fogod mondani a könyv olvasása után, jöhet a stressz, jöhet bármi, a lelked biztonságban van. Bízol magadban, mert a helyeden vagy és tudod, hogy helyt fogsz állni a jövőben is.

KAPCSOLÓDÁS C. KÖNYV! 

Mindannyian boldogabb, szeretetteljesebb, minőségibb párkapcsolatra vágyunk. Ám kevesen hiszik azt, hogy ennek a megvalósításnak kulcsa a mi kezünkben van. Nem két emberen múlik, hogy milyen kapcsolatot élsz, hanem az önismereteden. Megtudhatod, hogyan érheted el a megérdemelt kapcsolati minőséget és miképpen alakíthatod tudatosan a párkapcsolatodat vagy annak hiányában, hogyan találhatod meg a szerelmedet. Felvértezlek azzal a tudással és kiegyensúlyozottsággal, amely önmagad és a párkapcsolatod újratervezéséhez szükséged van!

HOGYAN változtass tudatosan az életeden! 

Változtatni az életünkön nem kényelmes, sőt nem minden esetben jár olyan eredménnyel, amire azt mondhatjuk, hogy “tökéletes”. A változás sokféleképpen lehetséges, sokféle pozitív és negatív vonzattal járhat. Így vannak akik mernek letérni a megszokott útvonalról és kockáztatnak. Vannak azok is, akik tudatosan tesznek a változásért, de kockázatmentesen érik utol az álmaikat, lesznek egészségesek, boldogok, eredményesek és élnek nagyszerű, bőséggel teli életet…..

A SZABAD ÉLET ESSZENCIÁJA c. ekönyv csomag!

Ez a teljes kötet a szívedhez szól, egy igaz ember szívéhez, akit újra meg kell találnod, meg kell tisztítanod, hogy lásd senkinek nem ártasz önmagad szabadságával. Pont ellenkezőleg, sokkal nagyobb támasz leszel a többiek számára úgy, hogy nem fogsz belefáradni közben, sőt erőteljes örömet, töltekezést fogsz érezni közben.
Minden tapasztalatomat szeretném neked átadni azért, hogy valóban képes legyél megélni a szabad élet esszenciáját. Azért hogy ne kelljen újra végigjárnod a csalódások és mellényúlások labirintusát.

A TUDATOS ÉLET ESSZENCIÁJA c. könyv! 

Egyszerűen és fájdalommentesen vissza fordít önmagad felé és betekintést ad arról, hogyan működtetheted tudatosan az életedet. Lépésről lépésre, finoman és nagy szeretettel haladunk egyre bensőségesebb és mélyebb témákban. A folyamat alatt, azokra az értékeidre hívom fel a figyelmedet, amik igazán számítanak és amikre építhetsz. Amíg végül valódi részeddé nem válnak és benned továbbélve, otthonra nem találnak a mindennapos életedben.

TUDATOS ÉLETMÓD feketén-fehéren! (Jelenleg nem rendelhető)

Valószínű, hogy a Te életedben is vannak visszatérő problémák. Olyan gyenge pontok, amik minden igyekezeted ellenére sem tűnnek el. Egy másik hasonló jelenség, a megrekedés, amikor képtelennek érzed magad arra, hogy egy bizonyos szint föl emelkedj.

Mindkettő jelenségnek lehet ugyanaz az oka: Vakfoltok. (Ezért nem jutunk támogatás nélkül, egyről a kettőre, mert láthatatlanok számunkra) Olyan területek, amikről nem tudsz, illetve amikkel kapcsolatban meg vagy győződve, hogy minden rendben van. Az áttörés amire vágysz, nagy valószínűséggel a vakfoltjaid felszámolásával érhetőek el. A könyv ezekre a vakfoltokra is rávilágít és finoman rávezet, mit tehetsz felük.

UGRÓDESZKA c. könyv! ( Nem rendelhető )

Életem első könyve. 6 évig készültem a kiadására, számomra is igazi ugródeszka volt 2010-ben. A könyv kiadása után, minden mást, ami nem a hivatásommal kapcsolatos, abbahagytam és csak és kizárólag azzal foglalkoztam, amit igazán szeretek. Neked is javaslom, éld így az életed!

Ma már nem rendelhető belőle és nem is tervezzük a kiadását. Egy emlék lett, amire mindig büszke leszek.