fbpx

egyensuly
Vajon mit jelent az egyensúly? Ha ismered a választ… egészen biztos vagy abban, hogy megfelelő a válaszod? Ha megfelelő a válaszod, vajon képes vagy ezt beépíteni a mindennapokba? Szinte mindenki meg van arról győződve, hogy mennyi mindenre jó az egyensúly.

A szó önmagában is nagyszerű, de ha nem kap „megfelelő” értelmet, nem ér semmit. Az értelem, a működtetésben van. Működtetni akár a „zord” hétköznapokban… jelenti azt, hogy nem szavakkal dobálózunk, hanem ténylegesen meg is tudjuk élni és tényleg fontos nekünk.

Mindenkit foglalkoztat, hogyan kerülhet egyensúlyba az élete. Csak is úgy, ha te használod az érzelmeidet, a gondolataidat és nem ők használnak téged… A kiszolgáltatottság senkinek nem esik jól, mert a kiszolgáltatottság, felborít mindent.

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen értelmezzük még a szépet is, így az egyensúly is sokféleképp jöhet létre… amire rá szeretnélek vezetni, az a sajátod és nem az enyém vagy másé.

Ha számodra fontos a „lelki” egyensúly, akkor abban szeretnélek megerősíteni – feltételezem nem kell meggyőzni – hogy  az írásom beilleszthető legyenek a mindennapjaidba. Számomra ez a valóság amit megfogalmaztam neked és nem elmélet, én így élem meg az egyensúlyt.

Egy rövid kis könyvvel szeretnélek megajándékozni, amiben az „Egyensúlyt”, mint „állapotot” taglalom. Azért készítettem, mert úgy gondolom ahhoz, hogy jól alakuljanak a dolgaid, elengedhetetlen, hogy „ne borulj el”  és ha elborulsz, bármikor képes legyél egyensúlyba kerülni.

Biztos vagyok benne, ha úgy is érzed, hogy „elborultál”, becsapod magad! Feltételezem, „igaz” az életed és nem szeretnéd becsapni magad, mert fontos számodra az őszinteség. Az őszinteség pedig azt diktálja, hogy bármilyen nehéz is, képes vagy felállni… nem csak Te, hanem bárki!

Nagyon röviden, ezért készült az:
EGYENSÚLY című kiadványom,
amit a lenti megrendelőlapot kitöltve tudsz INGYENESEN letölteni.
Kellemes „tanulást, olvasást” kívánok!

Adatkezelési tájékoztató