egyensuly
Vajon mit jelent az egyensúly? Ha ismered a választ… egészen biztos vagy abban, hogy megfelelő a válaszod? Ha megfelelő a válaszod, vajon képes vagy ezt beépíteni a mindennapokba? Szinte mindenki meg van arról győződve, hogy mennyi mindenre jó az egyensúly. A szó önmagában is nagyszerű, de ha nem kap “megfelelő” értelmet, nem ér semmit. Az értelem, a működtetésben van. Működtetni akár a “zord” hétköznapokban, jelenti azt, hogy nem szavakkal dobálózunk, hanem ténylegesen meg is tudjuk valósítani és tényleg fontos nekünk.

Mindenkit foglalkoztat, hogyan kerülhet egyensúlyba az élete. Csak is úgy, ha te használod az érzelmeidet, a gondolataidat és nem ők használnak téged… A kiszolgáltatottság, senkinek nem esik jól, mert a kiszolgáltatottság, felborít mindent. Hiába vannak “szép” elképzeléseid, ha mindig van valami kellemetlenség, ami okot ad arra, hogy soha ne érd el. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen értelmezzük még a szépet is, így az egyensúly is sokféleképp jöhet létre… amire rá szeretnélek vezetni, az a sajátod és nem az enyém vagy másé. Van akit megnyugtat az egyensúly és van akit kiborít. Figyelj oda magadra! 

Annyi, de annyi irodalom, film szól erről, olyan sok történet, legenda kering a létezéséről… hogy jól szeretnénk csinálni azt,amiről csak elméleteink vannak, de tapasztalatunk kevesebb. A tapasztalat pedig legyőz minden elméletet, még akkor is, ha az elmélet kecsegtetőbb. A tapasztalat pedig egy új tapasztalattal erősíthető meg. Ha számodra fontos a “lelki” egyensúly, mert elméletben ismered annak előnyeit, akkor abban szeretnélek megerősíteni – feltételezem nem kell meggyőzni – , hogy  az elméletek beilleszthetőek legyenek a mindennapjaidba. Tudom, hogy nem sok, amit most adok, de töményen és olvashatóan fogalmazódott meg bennem amit “papírra” vetettem. Ezzel szeretném támogatni azt az életedet, amit egyensúlynak hívsz.

Egy rövid, alig 8 oldalas kis könyvvel szeretnélek megajándékozni, amiben az “Egyensúlyt”, mint “állapotot” taglalom. Azért készítettem, mert úgy gondolom ahhoz, hogy jól alakuljanak a dolgaid, elengedhetetlen, hogy “ne borulj el”  és ha elborulsz, bármikor képes legyél egyensúlyba kerülni. Az élet kanyargós és még csak nem is lapos, így ne körülményeket akarj magadnak, hanem olyan képességet, ami átsegít minden akadályon, nehéznek vélt helyzeten. Sok sikert kívánok!

Biztos vagyok benne, ha úgy is érzed, hogy “elborultál”, becsapod magad! Feltételezem, “igaz” az életed és nem szeretnéd becsapni magad, mert fontos számodra az őszinteség. Az őszinteség pedig azt diktálja, hogy bármilyen nehéz is, képes vagy felállni… nem csak Te, hanem bárki, aki tesz magáért.

Nagyon röviden, ezért készült az:
EGYENSÚLY című kiadványom,
amit a lenti megrendelőlapot kitöltve tudsz INGYENESEN letölteni.
Kellemes “tanulást, olvasást” kívánok!

Szólj hozzá TE is a bejegyzésemhez mert számomra minden vélemény számít!

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.