fbpx

.

CÉLIG SZEMINÁRIUM!

Szikszay Csaba
(mester coach) vezetésével!

Azt fogjuk modellezni, mit élsz meg akkor, amikor megvalósítod a céljaidat, azért, hogy tudd a való életben, mikor haladsz a jó úton.

Korlátaidon túl találod meg önmagad!

24 órán keresztül!
Reggeltől-reggelig

Július 10-11

(szombat-vasárnap)

Helyszín:Dobogókő

Meg fogod tanulni, hogyan léphetsz túl azon, amikor elfáradsz vagy esetleg kimerülsz… meg fogsz tanulni pihenni mentálisan úgy, hogy közben nem jár az agyad, nem kattogsz, hanem tényleg kipihened magad.

Csak gondolj bele egy olyan életben, ahol jönnek a terhek és mégis kiegyensúlyozott vagy és kipihent… ilyen állapotban, egészen biztos, hogy mindig a maximumot nyújtod. A fizikai fáradságot ki lehet pihenni, de a pszichés fáradsághoz, nem tudok én sem elég időt az ágyban tölteni.

Saját élményem az első alkalmat követően!

Ütősebb lett, mint gondoltam! Mint a legtöbb út, ez is “nehezen” indult. Délelőtt eső, a hegyekben hatalmas köd. Talán az elhatározásnak köszönhetően, mégis mindenki belevágott, kisütött a nap. Hosszú volt, fárasztó és tele holtpontokkal.

Fizikailag elfáradtunk, ilyenkor már nem viselkedünk… minden előbukkan belőlünk és találkozunk saját magunkkal. Ez van akinek tetszik és van akinek nem… ez a nem könnyű, de mégis mély és egyben csodálatos, számomra megdöbbentő is egyben. Egy elképesztően hatásos “módszer” mutatta meg magát!

Mindenki képes elérni a céljait, ez nagyon őszintén bebizonyosodott az utunk alatt. Minden korosztály képviselte magát és még az állóképesség sem számított. 24 óra még egy széken ülve is fárasztó, minimális alvásal… de mindenki megcsinálta, elérte a célt és találkozott saját maga céltudatos oldalával!

Amikor eldöntesz valamit és egyszerűen vagy nehezen, “megcsinálódik”, mert megcsinálod. A szeminárium alatt folyamatosan figyeltem magam. Talán ez volt a fő feladata mindenkinek. Felismertem hogyan viselkedek, mit gondolok akkor amikor a céljaim felé haladok, fáradt vagyok, türelmetlen, amikor mindent beleadok, de van egy holtpont, amikor felfrissül az elmém… aahhh alig várom a következő meggőző tapasztalatot.

Nagyon jó volt veletek és megdöbbentően jó volt látni, milyen sokszínűek lehetünk, ha vannak céljaink az életben és elérjük azokat. Őszintén hálás vagyok,köszönöm a felismeréseimet is amit veletek élhettem meg!

Át fogod értékelni az életed!

Egészen máshogy fogsz nézni azokra, akik eddig akadályozták az életedet… egészen más értékként fogod kezelni nem csak az embereket, hanem azokat a természetes és jól megszokott dolgokat, amik nap mint nap értékként vesznek körbe.

Az erdő is lehet támogató és hátráltató…
tényleg minden, így a jelenlegi életed is azon múlik, hogyan nézel rá. Nem kell feltétlenül a körülményeket megváltoztatni, mert az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a legtöbbször én voltam a hunyó, én csaptam be magam, rajtam és nem a körülményeimen múlt.

Nézőpontot fogsz váltani úgy
, hogy tényleg az érték és érték teremtésen fogsz munkálkodni, nem csak a problémák és akadályok leküzdésén. Az én életem akkor változott meg, amikor abbahagytam az akadályaim és nehézségeim boncolgatását, majd túljutottam rajtuk. Azt fogom neked átadni, hogyan lásd meg céltudatosan azt, hogy mennyi mindennel támogat az életed, még akkor is, ha most úgy hiszed, hogy semmiben… túl fogsz jutni a problémákon és el fogod érni a célt.

Nem a problémák gyökereit fogjuk boncolgatni, hanem tényleg megtanulsz maximálisan a céljaidra összpontosítani és felkutatjuk az aktuális lehetőségeid felé a magabiztos lépéseidet is. Nem kapkodva, hanem fokozatosan a saját tempódban.

A szeminárium célja

A szeminárium célja az, hogy eljuss a célig, de minden olyat, ami a cél elérése közben történik, azt megtanuld maximálisan értékelni és kezelni. Szent meggyőződésem, hogyha meglátod az értéket az életedben, akkor el is éred a céljaidat, képes vagy megvalósítani az álmaidat is.

Ha nincsenek céljaid vagy álmaid, akkor ez egy remek alkalom lesz arra, hogy meg tudd fogalmazni azokat. Segíteni fogok neked ebben. Lesz rá egy teljes napunk és mindent ami történik veled, dokumentálni is fogsz, hogy mindig fel tudd eleveníteni. Ez lehet egy megerősítés ahhoz, hogy be tudd azonosítani a megfelelő “jó” utat a céljaid megvalósításához!

Ha megszoktad a kényelmet… Nem lesz csapvíz, étterem, se ágy, semmi olyan, amit hétköznapi és természetes ma már számunkra. Mégis valami csodálatos fog történni veled, valami olyan, ami abban fog neked segíteni, hogy elkezd értékelni a jelenlegi életedet és a legjobb irányba haladj benne.

Azt fogod megtanulni…

  • Hogyan működnek az érzelmeid és hogyan válnak támogatóvá!
  • Hogyan motiválhatod magad arra, hogy megtedd az első lépést vagy be tudd fejezni azt, amit már régen halogatsz.
  • Hogyan tudod pszichésen is kipihenni magad, a kiegyensúlyozottság alapja.
  • Hogyan fejlesztheted képességeidet, mert képességeid a használat során csiszolódnak.
  • Hogyan érhetsz el valódi, tartós eredményeket, mert az átmeneti megoldások, csak fél megoldások.
  • Hogyan lehetsz magabiztos, azért, hogy ne csak higgy magadról valamit, hanem “biztosat” tudj is.
  • Hogyan legyél eredményes a munkádba, mert az eredmény benned is ott van.

Jelentkezési feltételek:
-Alsó korhatár: 18 év (felső nincs)
-Legyél egészséges!

Helyszín:
Dobogókő

Időpont:
-2021 Július 10-11 (szombat-vasárnap)

(Reggel 9:45 – másnap reggel 10:00)

Indulási pont:
-Margit híd, budai hídfő: 9:45

A részleteket, mit kell hoznod magaddal, időpontok…. a regisztrációt követően küldöm el neked emailben.

Érdeklődhetsz telefonon is: +3670 59 20 775 (Szikszay Csaba)

Részvételi díj:

9.900 Ft (Helyszínen, induláskor fizetendő)