RENDEZVÉNYEK


HALADÓ SZEMINÁRIUM
Budapest, 2019 November 6-10
Csak az alap szemináriumot végzett hallgatóknak… A haladó szeminárium lehetőséget nyújt arra, hogy átlépd azokat a félelmen alapuló gátjaidat, melyek olyan sokszor “észrevétlenül” korlátoznak lehetőségeid megtalálásában és megvalósításában. Egy új, tettre kész és lehetőségekkel teli, “megvalósító” emberrel fogsz találkozni!

A NAGY TERV SZEMINÁRIUM (2 napos)
Budapest, 2020 Február
A Szeminárium ami világosan és átláthatóan rávezet, hogyan formálhatod tudatosan a 2020-as évedet!
Hogyan fogalmazhatod meg “pontosan” a tervet, és hogyan válthatod biztosan valóra – akárhonnan származol, akárhány éves vagy, akármilyen körülmények közül is jössz! Mindenkiben ott a nagy előrelépés, de ehhez tudnod kell részletesen, hová és mit kell lépned ahhoz, hogy biztonsággal félelem nélkül meg is tedd!  Személyreszabottan, lényegretörően és hatásosan csak a lényegről lesz szó! Amit értesz, azt képes vagy megvalósítani is! A sallangokat én sem szeretem!

KAPCSOLATI SZEMINÁRIUM (2 napos)
Budapest, 2020
A kapcsolataink minősége nagyon nagy hányadban befolyásolja azt… Milyen a kedvünk, levertek vagy motiváltak vagyunk… Milyen a környezetünk és bizony a sikereink eredményét is befolyásolja! Vajon hová jutnál az életedben, ha megfelelően tudnád kezelni a családodat, a munkatársaidat? Vajon milyen karrierhez, párkapcsolathoz jutnál akkor, ha mind ez rajtad múlna? Nem kettőn áll a vásár… be fogom ezt neked a két nap alatt bizonyítani és azt is meg fogod tudni, hogyan csináld velük.

A CÉLIG SZEMIÁRIUM (2 napos)
Dobogókő, 2020 nyár (szombat-vasárnap)
Azt fogjuk modellezni, mit élsz meg akkor, amikor megvalósítod a céljaidat, azért, hogy tudd a való életben, mikor haladsz a jó úton. Korlátaidon túl találod meg önmagad!
A szeminárium célja az, hogy eljuss a célig, de minden olyat, ami a cél elérése közben történik, azt megtanuld maximálisan értékelni. Szent meggyőződésem, hogyha meglátod az értéket az életedben, akkor el is éred a céljaidat, képes vagy megvalósítani az álmaidat is.
Ha megszoktad a kényelmet… Nem lesz csapvíz, étterem, se ágy, se wc, semmi olyan, amit hétköznapi és természetes ma már számunkra. Mégis valami csodálatos fog történni veled, valami olyan, ami abban fog neked segíteni, hogy elkezd értékelni a jelenlegi életedet és a megfelelő irányba haladj benne és felismerd a jó utat. Hálával, egészen biztos, hogy közelebb kerülsz minden célodhoz.