RENDEZVÉNYEK


Szeminárium sorozatok (1 napos)
Budapest, 2020 Március 21 – Április 18 – Május 16
A Szeminárium ami világosan és átláthatóan rávezet, hogyan formálhatod tudatosan az életedet!
Lényegretörően és hatásosan csak a fontos dolgokról lesz szó! érthetően, egyszerűen… mert amit értesz, azt képes vagy megvalósítani is! A sallangokat és a nagyratörő filozófiákat én sem szeretem!

A CÉLIG SZEMIÁRIUM (2 napos)
Dobogókő, 2020 június 27-28 (szombat-vasárnap)
Azt fogjuk modellezni, mit élsz meg akkor, amikor megvalósítod a céljaidat, azért, hogy tudd a való életben, mikor haladsz a jó úton. Korlátaidon túl találod meg önmagad!
A szeminárium célja az, hogy eljuss a célig, de minden olyat, ami a cél elérése közben történik, azt megtanuld maximálisan értékelni. Szent meggyőződésem, hogyha meglátod az értéket az életedben, akkor el is éred a céljaidat, képes vagy megvalósítani az álmaidat is.
Ha megszoktad a kényelmet… Nem lesz csapvíz, étterem, se ágy, se wc, semmi olyan, amit hétköznapi és természetes ma már számunkra. Mégis valami csodálatos fog történni veled, valami olyan, ami abban fog neked segíteni, hogy elkezd értékelni a jelenlegi életedet és a megfelelő irányba haladj benne és felismerd a jó utat. Hálával, egészen biztos, hogy közelebb kerülsz minden célodhoz.