Hogyan maradjon több energiád?

előadó: Szikszay Csaba (mester coach) 

Ne engedd, hogy megtörjenek a bajok. Azok, akik szeretetben élnek és mozognak, védve vannak minden romboló és pusztító hatástól. Ezért ne engedd, hogy a világ gondjai és bajai, vagy embertársaid sanyarú körülményei megtörjenek.

Ha megtörsz, nem tudsz segíteni, mert te magad is része leszel annak a káosznak és zűrzavarnak, amelyben a világ vergődik.

Ahogy a világon egyre sűrűbbé válik a sötétség, úgy kell a te belső világosságod hatalmának és erejének növekednie, hogy le tudd küzdeni a nehézségeket, hogy az életedből ne egy örökösen és folyton megoldandó probléma legyen.

Semmit ne engedj be a lelkedbe, ami negatív és ami elhomályosítja a lendületed erejét. Legyél a fény, ami lángol és soha nem alszik ki.

Ezt a tüzed, semmilyen külső erővel nem lehet kioltani. Bárhogy is alakul a világ sorsa, belülről mindig nyersz energiát ahhoz, hogy túljuss bármin amit eléd tár az élet.

A saját élő példádon keresztül segíthetsz fénnyé változtatni a sötétséget. Mindig legyél kapcsolatban a belső világoddal és akkor a külső világ nem képes elengedhetetlen terheket akasztani a nyakadba.