Ha így szeretsz, soha nem sérülsz meg!

előadó: Szikszay Csaba (mester coach) 

Amikor szeretsz, szeress teljes szívedből, és soha ne félj kimutatni a szeretetedet. Szereteted olyan legyen, mint egy nyitott könyv, amelyet minden lélek elolvashat.

A szeretet a legcsodálatosabb erő a világon, amivel bárhová eljuthatsz és bármit létrehozhatsz. Engedd hát, hogy a benned lévő szeretet energia szabadon áramoljon.

A szeretet nem vak, hanem a szeretett lélekben a legjobbat látja és ezért a legjobbat hozza elő belőle. Soha ne válaszd ki azt, akit szeretni fogsz.

Egyszerűen tartsd nyitva a szíved, és áramoljon szereteted egyformán mindenki felé. Ha így teszel, akkor nem lesz soha előtted akadály semmiben, mert így olyan vagy mint a nap, mindenkire ugyanúgy sugárzol.

A szeretet et soha nem szabad a csaphoz hasonlóan megnyitni és elzárni.
A szeretet soha nem kizárólagos, soha nem birtokló. Minél inkább hajlandó vagy megosztani azt, annál nagyobbá válik. Ha ragaszkodsz hozzá, el fogod veszíteni.

Engedd el hát, és meglátod, ezerszeresen fog visszatérni hozzád, örömet és áldást hozva mindenkire, aki osztozhat benne.

PIPA 4. Hogyan növeld az Önbizalmad!

Képes vagy arra, hogy örömmel és félelem nélkül nagy lépést tegyél az életedben? Minden látszólagos külső biztonsági támasz nélkül?

Amikor tudod, hogy valami helyes. Habozás nélkül meg tudod tenni? Képes vagy-e bizalommal beletenni kezedet az elképzeléseid tenyerébe?

És azt mondani, hogy „mostantól másképp lesz!”. De nem csak úgy mondod, hanem teljes szíveddel és lelkeddel is azt érzed, hogy „mostantól másképp lesz”.

És képes vagy-e megtenni azt a bizonyos lépést az ismeretlen felé, és hajlandó vagy-e elfogadni mindent, következzék bármi is?

Az Önmagadba vetett bizalom bizonyításának egyetlen módja az, ha megteszed az első kicsi, határozatlan és botladozó lépéseket,

majd egyre nagyobbat lépsz, míg az Önbizalmad olyan erős nem lesz, hogy már hatalmas ugrásokkal is bele mered tenni magad az ismeretlenbe, mert tudod, hogy képes vagy rá!