RENDEZVÉNYEK


A NAGY TERV SZEMINÁRIUM (1 napos)
TELTHÁZ
Budapest, 2018 Február 3 (szombat)
A Szeminárium ami világosan és átláthatóan rávezet,
hogyan formálhatod tudatosan a 2018-as évedet!

Mindenki szebb, kiegyensúlyozottabb, minőségibb életet szeretne, ez alapvető elvárás, mert szeretjük a fejlődést… gyerek korunkban elég volt egy csoki is és elégedettek voltunk, ma már azért magasabbak az elvárásaink és bonyolúltabbak is megvalósítani, mint hozzájutni egy csokihoz! Nem bízhatjuk a véletlenre! Kell egy “jó” terv! Cél, magabiztosság és erő! Egy adag kitartás és lendület ami elindít és célbavisz! Itt meg fogod kapni!

KAPCSOLATI SZEMINÁRIUM (2 napos)
Budapest, 2018 Május 26-27
A kapcsolataink minősége nagyon nagy hányadban befolyásolja azt… Milyen a kedvünk, levertek vagy motiváltak vagyunk… Milyen a környezetünk és bizony a sikereink eredményét is befolyásolja! Vajon hová jutnál az életedben, ha megfelelően tudnád kezelni a családodat, a munkatársaidat? Vajon milyen karrierhez, párkapcsolathoz jutnál akkor, ha mind ez rajtad múlna? Nem kettőn áll a vásár… be fogom ezt neked a két nap alatt bizonyítani és azt is meg fogod tudni, hogyan csináld velük.

ALAP SZEMINÁRIUM (4 napos)
Budapest, 2018 November 10-11 ; 17-18
A valóság néha elbújik egy olyan álca mögé, ami szabad szemmel nem látható. Ezek olyan területek, vakfoltok, amikről nem tudunk, illetve amikkel kapcsolatban meg vagyunk győződve, hogy minden rendben van. Ez az álca nagyon jól védekezik és megnyugtat, hogy véletlenül se foglalkozz a valósággal. Az igazi áttörés, amire nagyon nagy valószínűséggel Te is vársz, ezeknek az álcáknak felfedése és eltörlése azért, hogy ezek a láthatatlan “problémák” vakfoltok, megvilágosodjanak előtted és akadálytalanul haladj az életedben…

HALADÓ SZEMINÁRIUM
Budapest, 2019 
Csak az alap szemináriumot végzett hallgatóknak… A haladó szeminárium lehetőséget nyújt arra, hogy átlépd azokat a félelmen alapuló gátjaidat, melyek olyan sokszor “észrevétlenül” korlátoznak lehetőségeid megtalálásában és megvalósításában. Egy új, tettre kész és lehetőségekkel teli, “megvalósító” emberrel fogsz találkozni!

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.